Voor eeuwig Immublend

Bijstand en ondersteunt het immuunsysteem.  

Voor eeuwig is Immublend ontworpen ter ondersteuning en verbetering van de werking van het immuunsysteem. En dit, ongeacht het seizoen!

De Immublend!

Elk ingrediënt van de Immublend voor eeuwig is zorgvuldig gekozen en speelt een cruciale rol bij het ondersteunen en verbeteren van je immuunsysteem.
De ImmuBlend bevat werkzame voedingsstoffen; fructooligosaccharides, lactoferrine, dergelijke paddestoelen
dat Maitake en Shiitake, vitaminen C & D en zink ter bevordering van de energie.
Deze exclusieve formule richt zich op de verbetering van het immuunsysteem. Ook biedt het essentiële voedingsstoffen, die gewoon essentieel voor een gezond immuunsysteem, natuurlijke voedingsstoffen en planten zijn te verbeteren van het immuunsysteem en bieden extra ondersteuning.

LET OP:

  • Vraag uw arts als u bent of probeert zwanger te raken.
  • Gebruik het product niet als het stempel onder het GLB is verwijderd of beschadigd.
  • Sluit u het product en houd het ergens koel en droog.
  • Een houden van bereik van kinderen.

Dit product is geen vervanging voor een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dosering niet te overschrijden.

Gebruiksaanwijzing:
Neem twee tabletten per dag als voedingssupplement.

Bevat :
60 tabletten
Winkel

Meer...

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies