Certificeringen

Waarom kiezen voor onze producten?

Onze Aloë Vera producten waren de eersten die het Label van de I.A.S.C. (international Aloe Science Council), die ervoor zorgt dat de micro-nutriënten in onze pulp van Aloë Vera inhoud identiek is aan die van de mucilage in een vers blad, D.w.z. ten minste 97% van de verse pulp. In de Verenigde Staten dragen onze Aloë Vera producten ook etiketten KOSHER en Hallal, wereldwijd erkend voor hun producten eisen van kwaliteit en zuiverheid.

Bovendien hebben de kwaliteitsnormen toegepast door onze productiefaciliteiten eisen in de farmaceutische industrie door de Food and Drug Administration (FDA) voor referentie.

Onze producten uit Aloë Vera, als natuurlijke producten zijn niet getest op dieren.

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies