Fields of Greens

Een goed uitgebalanceerd dieet een positieve invloed op onze gezondheid. Diegenen die de tekortkomingen in hun dieet, in Fields of Greens vinden de ideale oplossing.

De formule Fields of Greens combineert jonge scheuten van gerst jonge scheuten van tarwe, alfalfa en cayennepeper poeder om de spijsvertering te stimuleren. Het biedt dus een uitstekende bron van vitaminen, mineralen, eiwitten, aminozuren, enzymen en antioxidanten, nutriënten wijdverspreid in groene groenten.

BOUTIQUES

Raad van Gebruik

Neem twee keer per dag een tablet met een vol glas water.

Op Voorzorgsmaatregelen

Niet gebruiken als de verzegeling onder de plug is verwijderd of beschadigd. Zorg ervoor dat het product te sluiten en bewaar het op een koele, droge plaats. Om buiten het bereik van kinderen te houden. Dit product is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dosis niet wordt overschreden.

compositie

Honing, sorbitol, magnesiumstearaat, stearinezuur en siliciumdioxide.

Contenu

80 comprimés


Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies