Schoonheid, welzijn en pure gezondheid

Aloë Vera schoonheid, welzijn en pure gezondheid

Aloë vera Forever Living Products, kwaliteitsproduct met alle voordelen van aloë vera. Forever Living Products aloë vera-gel wordt koud geëxtraheerd uit de pulp van aloë vera-bladeren, geteeld zonder pesticiden of chemische meststoffen.

Aloë Vera houdt de afweer van het immuunsysteem in stand.


Health & Wellness - Video van de dag

Bij het onderzoek naar beroepsziekten concentreerden de teams van Cash Investigation zich op een giftige en kankerverwekkende component die aanwezig is in betonstof: silica. Naar schatting worden bijna een miljoen mensen eraan blootgesteld, zonder dat hun werkgevers hen op dit risico hebben gewezen.
Dit is een reële bedreiging voor de gezondheid van werknemers, die zelden toegang hebben tot beschermingsmiddelen zoals maskers. Verschillende getuigen die bij Lafarge, de belangrijkste betonfabrikant in Frankrijk, werkten, beschrijven een totale weglating van het probleem door het bedrijf.
Facebook
Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies