Psoriasis

Beschrijving - De situatie

Psoriasis is een chronische dermatose, die vordert door afzonderlijke flare-ups vaak uit perioden van totale (of bijna) remissie die soms vele jaren kunnen duren, en waarvan de laesies, min of meer uitgebreid, verschijnen met voorliefde (vaak symmetrisch) op de ellebogen, knieën, terug in het sacrosaniteitsgebied en op de hoofdhuid, veel zeldzamer in de plooien ledematen (handen en voeten) en nagels.

In termen van behandeling, zelfs als sommige therapieën nuttig blijken, kan geen lokale of algemene behandeling tot op heden psoriasis volledig en definitief genezen.

Dus hier geef ik u een paar natuurlijke mogelijkheden die het aanzienlijk kunnen verbeteren door het bleken van laesies te bevorderen en door grote afstand recidieven, zonder gevaar of bijwerkingen, dat is verre van het geval van de chemotherapie behandelingen die het vaakst gebruikt tegen deze dermatose, met name de algemene corticosteroïden therapie die het mogelijk maakt, toegegeven, om een zeer snelle verbetering in de eerste plaats te verkrijgen. , maar die wordt gevolgd, helaas, door een verslechtering zodra doses worden verminderd of medicatie stopt.

Fragment uit het boek My Natural Pharmacy

1 Hygiënisch-diëtische regels die te allen tijde moeten worden gevolgd, ook buiten opflakkeringen:

- Zorg voor een goede mondhygiëne bij het voorkomen van gingivitis (bijv. Gingivale hypertrofie). De aloë vera-tandpasta van Forever Living Products heeft in dit opzicht goede resultaten laten zien; zonder bijwerkingen: Forever tandpasta met aloë vera.

  • Neem elke ochtend bij het begin van uw ontbijt een continue kuur met voedingssupplementen die rijk zijn aan bepaalde zwavelaminozuren (methionine en cysteïne), zoals Forever Freedom.
  • Bovenal, "fixeer" u niet op uw laesies die ze alleen in stand houden of zelfs verergeren; in tegendeel, behandel ze met onverschilligheid (ik heb vaak gemerkt dat deze houding zeer gunstig was), en overweeg om een psychotherapeut te raadplegen om eventuele psychische problemen op te lossen.

2. Natuurlijke geneeswijzen bedoeld om het vegetatieve systeem weer in evenwicht te brengen en de grond te behandelen (continu te gebruiken)


• Sporenelementen met een snelheid van één dosis via de sublinguale route in de ochtend op een lege maag, van Lycium (maandag en donderdag), mangaan-kobalt (dinsdag en vrijdag) en zwavel (woensdag en zaterdag).
• Regelmatige afwisselende cursussen van elk een maand van:
Ginseng met een snelheid van 1,5 g totaal poeder of 300 mg droog extract in capsules in de ochtend op een lege maag.

Magnesium met een snelheid van 200 mg magnesiumionen per dag, 's ochtends en' s avonds bij de maaltijd in te nemen.

3. Natuurlijke therapieën die alleen mogen worden ingenomen op het moment van opflakkeringen, tot remissie, en een maand daarna (niet langer dan 3 maanden):

• Propolis met een snelheid van 3 g gezuiverd poeder in capsules verdeeld over drie doses die vóór de maaltijd met een beetje water moeten worden ingenomen. Inderdaad, dit product uit de korf geeft soms goede resultaten en je loopt geen risico om het te proberen. ', Pensee-sauvage met een snelheid van 1 g totaal poeder in capsules, verdeeld over drie doses tijdens de maaltijd.

Psoriasis - Lokale behandeling van psoriasisregio's

Alleen te doen op het moment van de uitbraken en een week later na het volledig verdwijnen van de laesies.

1. Ochtend en avond:


• Was plekken met psoriasis met Marseillezeep.
• Breng vervolgens op laesies die zijn aangetast door psoriasis de propoliszalf van Forever aan

2. Ten slotte is het ideaal om te doen, als u de mogelijkheid heeft:

• Een spabehandeling in een gespecialiseerd resort zoals La Bourboule, Molitg-les-Bains, La Roche-Posay of Uriage, wetende dat dit gedekt wordt door de sociale zekerheid en aanvullende mutualiteiten.
• Een kuur van 3 weken in een hotel in Ein Bokek aan de oevers van de Dode Zee in Israël om te profiteren van de unieke eigenschappen van het water van de onvergelijkbare rijkdom aan mineralen en de zeer bijzondere klimatologische omstandigheden in deze regio die uitstekende resultaten (meer dan twee van de drie gevallen) bij aanhoudende vormen van psoriasis.


Dokter Manfred Schindler.

Facebook
Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies