De prostaat

Hoe de prostaat elke dag te behandelen

Mijn vader kreeg gel van mij van Aloë Vera Gel, Aloë Vera Gelly en Forever Pro6 als cadeau en dronk het ongeveer anderhalve maand, 's ochtends en 's avonds 30 ml. Hij voelde zich goed en merkte geen veranderingen. Toen kwam dit:
Tijdens een routinecontrole vond de arts hoge prostaatniveausna een bloedtest. het was 9,9. Al vanaf 4, is er het vermoeden van kanker. Daarnaast was zijn prostaat gehard en legde de arts uit dat de verharding naast het hoge tarief zeer ongunstig was. Hij maakte een afspraak voor een weefselmonster 15 dagen later. Gedurende die 15 dagen verhoogde mijn vader de inname tot 60 ml tot 3 keer per dag.
Daarnaast deed hij twee keer per dag een klysma met 30 ml Aloë Vera Gelly gel. Na slechts een paar dagen van het nemen van de hoogste dosis en klysma's, merkte hij een verbetering toen hij moest plassen. Hij voelde zich actiever. Toen kwam de dag van de weefselverzameling. Zijn prostaat werd verder onderzocht. Ze was veranderd, ze was niet zo hard, maar nog niet normaal. Een paar dagen later kwamen de resultaten van de steekproef, het was verrassend, alles was in orde.
Omdat mijn vader weer normaal kan plassen. Hij merkte ook dat de blaren die hij had in zijn handen die hem veel stoorde (hij kon hele stukken van de huid te verwijderen),
was verdwenen.

Facebook