Prostaat

Verharding en zwelling van de prostaat

NATUUR MIN2 tabletten 3 keer per dag na de maaltijd
FOREVER Pro 61 tablet 3 keer per dag na de maaltijd
BIJENPOLLEN1 tablet 4 keer per dag na de maaltijd
ALOËSNECTARNECT30 ml 3 keer per dag na de maaltijd
A-BETA-ZORG2 tabletten 3 keer per dag na de maaltijd
Propolis2 tabletten 3 keer per dag na de maaltijd
LYCIUM PLUS1 tablet 3 keer per dag na de maaltijd
VOOR ALTIJD MULTI MACA1 tablet 3 keer per dag na de maaltijd
Prostaatproblemen
Zijn prostaat werd verder onderzocht. Ze was veranderd, ze was niet zo hard, maar nog niet normaal. Een paar dagen later kwamen de resultaten van de steekproef, het was verrassend, alles was in orde.

De prostaat op een dagelijkse basis

Mijn vader kreeg gel van mij van Aloë Vera Gel, Aloë Vera Gelly en Forever Pro6 als cadeau en dronk het ongeveer anderhalve maand, 's ochtends en 's avonds 30 ml. Hij voelde zich goed en merkte geen veranderingen.

Toen kwam dit:
Tijdens een routinecontrole vond de arts hoge prostaatniveausna een bloedtest. het was 9,9.

Al vanaf 4, is er het vermoeden van kanker.

Daarnaast was zijn prostaat gehard en legde de arts uit dat de verharding naast het hoge tarief zeer ongunstig was. Hij maakte een afspraak voor een weefselmonster 15 dagen later.

  • Gedurende die 15 dagen verhoogde mijn vader de inname tot 60 ml tot 3 keer per dag.
  • Daarnaast deed hij twee keer per dag een klysma met 30 ml Aloë Vera Gelly gel.

Na slechts een paar dagen van het nemen van de hoogste dosis en klysma's, merkte hij een verbetering toen hij moest plassen. Hij voelde zich actiever. Toen kwam de dag van de weefselverzameling.

Zijn prostaat werd verder onderzocht. Ze was veranderd, ze was niet zo hard, maar nog niet normaal. Een paar dagen later kwamen de resultaten van de steekproef, het was verrassend, alles was in orde.

Omdat mijn vader weer normaal kan plassen. Hij merkte ook dat de blaren die hij had in zijn handen die hem veel stoorde (hij kon hele stukken van de huid te verwijderen),
was verdwenen.

Facebook

Otoscope

Commander votre otoscope professionnel en ligne.

Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies