Herfst allergieën

Schimmel verwijdering

Buiten is een van de belangrijkste oorzaken van schimmel natte bladeren die op de grond zijn gevallen en rotten. Binnen, het is ook noodzakelijk om te vechten tegen vocht.

De belangrijkste maatregel is gebaseerd op de dagelijkse, of zelfs multi-dagelijkse, beluchting van alle kamers van de woning, en elke keer gedurende ten minste 10 minuten.
Als, ondanks deze beluchting van schimmel, reinig het gebied verontreinigd met Aloë MPD.
Maar als het gebied aangetast door schimmel is groot (meer dan 3 m2), is het noodzakelijk om te bellen in een gespecialiseerd bedrijf.

Houd er rekening mee dat ouders van jonge kinderen bijzonder bezorgd zijn, wetende dat vroege blootstelling aan schimmel in het eerste jaar van het leven het risico van het ontwikkelen van astma rond de leeftijd van 7 (1) verdrievoudigt.

Tegen vallen allergieën, bereiden uw huis

Met de herfst komen allergenen sterk terug.
Wees voorbereid om allergenen te bestrijden, vooral die met betrekking tot schimmels en mijten.
Houd er ook rekening mee dat pollen in de herfst ook terugkomt om het leven van mensen met allergieën te vergiftigen...

Vechten pollen

Grassen, de belangrijkste allergene planten, bestuiven van april tot juni-juli, maar met een heropleving in september-oktober dat is nog steeds waarschijnlijk de ogen van de allergielijders te niezen, hoesten en scheuren, en zelfs de ademhaling van astma te veranderen.
Maar pollen zijn niet de enige vijanden van allergielijders in de automnal periode: schimmel en mijten zijn er!
Dus hoe beheren we ons interieur om schimmel en mijten te bestrijden?

Vloeibare Aloë Gel zeep, Aloë MPD. Biologisch afbreekbaar, zonder fosfaten, respecteert het milieu.

Facebook
Aanpassen

Google Analytics

Google Analytics is een service die op onze website wordt gebruikt en die verkeer bijhoudt, rapporteert en meet hoe gebruikers omgaan met onze website-inhoud om deze te verbeteren en betere diensten te bieden.

Facebook

Op onze website kunt u de inhoud ervan leuk vinden of delen op het sociale netwerk van Facebook. Door het te activeren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Facebook: https://www.facebook.com/policy/cookies/

Twitter

Op onze website worden geïntegreerde tweets en deelservices van Twitter gebruikt. Door deze te accepteren en te gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid van Twitter: https://help.twitter.com/nl/rules-and-policies/twitter-cookies